Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Ο ΟΡΦΕΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΑΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΚΩ

Ο Ορφέας και οι νταήδες με τα κίτρινα ποδήλατα πήραν το Σάββατο που μας πέρασε, στις 14 Ιανουαρίου 2012, το αεροπλάνο της γραμμής και ταξίδεψαν στην ακριτική Κω. Εκεί σε ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό βιβλιοπωλείο-Πολυχώρο, στο Πολύκεντρο, συναντήθηκαν και συνομίλησαν με τα παιδιά του πανέμορφου αυτού ακριτικού νησιού, μέσα σε μια ατμόσφαιρα φιλόξενη και ζεστή.
Εκ μέρους λοιπόν του Ορφέα αλλά και των Κίτρινων Ποδηλάτων θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Παναγιώτη Θαλασσινό, ιδιοκτήτη του Πολύκεντρου, για τη φιλοξενία αλλά και για την θαυμάσια εκδήλωση που μας επιφύλαξε.
Να ευχαριστήσω το Βασίλη Κουτσιαρή και τους άλλους συναδέλφους εκπαιδευτικούς για το θαυμάσιο έργο που επιτελούν εκεί στο νησί για τα παιδιά και το λογοτεχνικό βιβλίο, καθώς και τους γονείς των παιδιών που ανταποκρίνονται σ' αυτού του είδους τις προκλήσεις.
Τέλος να ευχαριστήσω τον εκδότη μου, κύριο Θάνο Ψυχογιό και τους συνεργάτες του για την άψογη συνεργασία μας.
Παρακάτω επισυνάπτω το σύνδεσμο που θα σας οδηγήσει στις λεπτομέρειες της εκδήλωσης, έτσι όπως τις έχει αποθανατίσει η δημοσιογράφος κ। Σταθοπούλου Ευτυχία, την οποία και ευχαριστώ θερμά.
Σας ευχαριστώ πολύ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: